Explosie Bilthoven

Daarbij zijn vier brandweermannen gewond geraakt meldt Veiligheidsregio Utrecht. Gisterochtend vonden er twee explosies.


Retro Houten Schooltafeltje Kid S Desk Retro Kinderkamers Kindermeubelen Kinderkamer

1 day agoDoor twee explosies is een deel van een flat in Bilthoven compleet verwoest.

. Het gaat om vijf brandweerlieden en twee politieagenten heeft burgemeester Sjoerd Potters van de gemeente De Bilt gezegd. Even voor 1000 uur kreeg de brandweer een melding van een gaslek. Rond 1000 uur werd de brandweer naar de Weegschaal in Bilthoven.

Onder meer een deel van de gevel en de vloeren zijn weggeslagen door de explosie. Achter het lint staan veel kijkers. 1 day agoIn Bilthoven is donderdag een deel van een flatgebouw verwoest door een explosie als gevolg van een gaslek meldt Veiligheidsregio Utrecht.

UpdateEen flat in Bilthoven is vanochtend verwoest na een enorme gasexplosie. Bij werkzaamheden bij een appartementencomplex aan de Weegschaal is. Het gaat om vijf brandweerlieden en twee politieagenten heeft burgemeester Sjoerd Potters.

De explosie vond plaats terwijl de journalist ter plaatste verslag deed. 7 Gewonden na 2 gasexplosies in Bilthoven. 0917 Stront aan de knikker in Leidsche Rijntunnel vrachtwagen verliest mest.

Rond 1000 uur werd de brandweer naar de. De brandweer besloot de bewoners van het flatgebouw op te vangen en het complete gebouw te ontruimen. Dat meldt de gemeente De Bilt waar Bilthoven.

Redactie Trouw 21 april. UpdateEen flat in Bilthoven is vanochtend verwoest na een enorme gasexplosie. De gasleiding werd afgesloten tot er plotseling een enorme explosie plaatsvond.

23 hours agoBij de gasexplosie bij een appartementencomplex in Bilthoven zijn in totaal zeven mensen gewond geraakt. Toen de brandweer het gas wilde afsluiten vond de eerste explosie plaats. Volgens hem is het merendeel van hen lichtgewond geraakt een aantal anderen hebben zwaarder letsel.

1 day ago1020 Explosie in flat Bilthoven na gaslek bewoners opgevangen. Bewoners werden geëvacueerd en opgevangen door de gemeente. 1 day agoExplosie in Bilthoven.

Niels Waarlo 21 april 2022 1228. Toen was er ineens een tweede explosie. 1 day agoDe bewoners van de flat in het Utrechtse Bilthoven die donderdag is getroffen door een explosie kunnen de nacht niet in hun eigen huis doorbrengen.

1 day agoExplosie na gaslek in flat Bilthoven Menno Bausch BILTHOVEN - Door een gaslek in een flatgebouw in Bilthoven zijn er meerdere explosies geweest zo. Ook staan er mensen die bezorgd zijn over bewoners in het flatcomplex en met hen proberen te bellen. Aanvankelijk was er een eerdere kleinere explosie vlak na de ontdekking van het gaslek.

Een flat in Bilthoven is vanochtend verwoest na twee gasexplosies. Rond 1000 uur werd de brandweer naar de Weegschaal in Bilthoven gestuurd voor een gaslek. Vanochtend rond 1000 uur werd de brandweer naar de Weegschaal in Bilthoven gestuurd voor een gaslek.

Niet veel later volgde er een tweede explosie waardoor een. Een flat aan de Weegschaal in Bilthoven is deels verwoest door een explosie na een gaslek. Bij de gasexplosie bij een appartementencomplex in Bilthoven zijn in totaal zeven mensen gewond geraakt.

5 hours agoDe Onderzoeksraad voor Veiligheid OVV meldt op Twitter dat er vandaag een verkennend onderzoek naar de twee explosies in de flat in Bilthoven plaatsvindt. 23 hours agoHet gebied rond de explosie is ruim afgezet. 1 day agoGewonden en verwoesting na gasexplosie bij flat in Bilthoven.

Hoe zwaar de verwondingen zijn kon een woordvoerder van Veiligheidsregio Utrecht aan het einde van de ochtend nog niet zeggen. 1 day agoCameraploeg filmt tweede gasexplosie bij flat in Bilthoven Gepubliceerd op 21 april 2022 1431 Een nieuwsploeg heeft de gasexplosie bij een flat in Bilthoven vastgelegd. Bij een gasexplosie in een flat in Bilthoven zijn gewonden gevallen onder wie zeker één brandweermedewerker.

Volgens de Veiligheidsregio Utrecht zijn daarbij enkele gewonden gevallen. Er wordt gevreesd voor slachtoffers onder het puin. 1 day agoGisteren 1007 1 minuut leestijd Menno Bausch BILTHOVEN - De brandweer in Bilthoven meldt een ontploffing bij een gaslek.

1 day agoExplosie na gaslek in flat Bilthoven Menno Bausch Vier brandweerlieden zijn gewond geraakt na de gasexplosie in een flatgebouw in Bilthoven meldt een woordvoerder van de veiligheidsregio. Onder meer een deel van. 1 day agoZware schade en gewonden door explosie flat na gaslek in Bilthoven.

Een verslaggever was live aan het vertellen over de eerste explosie toen. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen meldt Veiligheidsregio Utrecht. Zij kwamen toen ter plaatse om het blok te ontruimen evenals een extra blok uit voorzorg vanwege verspreiding van het gas.

1 day agoBILTHOVEN - Bij een gaslek onder een flatgebouw in Bilthoven is na twee explosies een gevel ingestort. 1 day agoEen flat aan de Weegschaal in Bilthoven is deels verwoest door een explosie na een gaslek. Jan Gerrit stond te filmen na de eerste explosie in Bilthoven die weinig schade had aangericht.


Step Inside The Beachy 70s Home Our Dreams Are Made Of Vintage Home Decor Home Decor Traditional Interior Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel